شنبه 23 خرداد 1405 - Sat 13 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 97827
    تاریخ انتشار: 30/خرداد/1397 - 12:22
    جام جهانی2018

    روسیه در جام جهانی2018با شکست مصر در آستانه صعود قرار گرفت/ فراعنه چشم انتظار برد عربستان

    شاگردان چرچسوف با غلبه بر فراعنه در آستانه صعود از گروه A جام بیست‌ویکم قرار گرفتند.

    روسیه  در جام جهانی2018با شکست مصر در آستانه صعود قرار گرفت/ فراعنه چشم انتظار برد عربستان

      در اولین بازی از دور دوم مرحله گروهی مسابقات جام جهانی 2018 روسیه، از ساعت 22:30 سه‌شنبه شب تیم‌های ملی فوتبال روسیه و مصر در گروه A به مصاف هم رفتند. این بازی که با قضاوت انریکه کاسارس پاراگوئه‌ای در ورزشگاه سن‌پترزبورگ برگزار می‌شد در نهایت با برتری 3 بر یک شاگردان چرچسوف به پایان رسید.
        احمد فتحی (47- گل به خودی)، دنیس چریشف (59) و آرتم ژیوبا (62) برای روسیه در این دیدار گلزنی گردند. همچنین تنها گل مصر پس از اعلام پنالتی به سود این تیم آفریقایی با استفاده از کمک‌داور ویدئویی (VAR) در دقیقه 73 توسط محمد صلاح به ثمر رسید.
    با گل به خودی که در این بازی به ثمر رسید، شمار گل‌ به خودی‌های جام بیست‌ویکم به عدد پنج رسید تا جام جهانی 2018 تا اینجای کار از حیث گل به خودی تنها پشت‌سر جام جهانی 1998 فرانسه بایستد، دوره‌ای که 6 گل به خودی در آن به ثبت رسیده بود.
    روسیه در دو بازی اول خود 8 گل به ثمر رساند تا به ایتالیا، میزبان مسابقات جام جهانی 1934 ملحق شود که به عنوان میزبان مسابقات در دو بازی اول خود در این تورنمنت معتبر بیشترین گل را زده‌اند.
    در این دیدار اسمولوف از روسیه و ترزگه از مصر کارت زرد گرفتند.
    از همین گروه از ساعت 19:30 امشب (چهارشنبه)، اروگوئه به مصاف عربستان می‌رود و در صورت شکست نماینده قاره آسیا، صعود این تیم آمریکای جنوبی و روسیه به مرحله یک‌هشتم نهایی قطعی می‌شود، اما در صورت برد عربستان کار صعود تیم ها به بازی آخر کشیده خواهد شد.
    در جدول رده‌بندی گروه A، در حال حاضر تیم‌های روسیه و اروگوئه به ترتیب با 6 و 3 امتیاز در رده‌های اول و دوم هستند و عربستان و مصر نیز امتیازی کسب نکرده‌اند.

    منبع : مشرق

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما